Den sande omskærelse – ikke i det ydre, men det indre

Prædiket d. 24. februar 2019

Prædiketekst: Filipperbrevet 3,1-6
Prædikeserie: Filipperbrevet
Prædikant: Armen Nazarian

v1  I øvrigt, mine brødre, glæd jer i Herren! At skrive det samme til jer igen og igen gør mig ikke træt, men slår det fast for jer.

v2  Vogt jer for hundene, vogt jer for de slette arbejdere, vogt jer for de skamskårne! v3  Det er os, der er de omskårne, og som tjener ved Guds ånd og har vores stolthed i Kristus Jesus i stedet for at stole på noget ydre. v4  Og dog, også jeg har noget at stole på, selv i det ydre. Hvis nogen anden mener at kunne stole på noget ydre, så kan jeg det endnu mere: v5  omskåret på ottendedagen, israelit af fødsel, af Benjamins stamme, hebræer af hebræere, lovtro farisæer, v6  ivrig forfølger af kirken, uangribelig i lovretfærdighed.